Ekm

23 Nisan 2023

BİLİM MERKEZİ

Ekm

Salur Orta Okulunda Türkçe dersinde başarılı olan öğrenciler başarı belgesi ile ödüllendirildi

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini karnelerimizi  vererek tamamladık. Karne törenimize Jandarma Karakol Komutanlığından Astsubay Sayın Oktay YALÇIN  ve Salur Mahallesi Muhtarı Sayın İbrahim ARSLANTAŞ katıldılar. Okulda farklı alanlarda başarı göstermiş öğrencilerimiz, karnelerini ve hediyelerini misafirlerimizin elinden aldılar. Okul Müdürümüz Sayın Ramazan Fahri GÜVEN yaptığı konuşmada birinci dönemin akademik başarı ve sosyal etkinlikler açısından gayet verimli geçtiğini ;ikinci dönemde okul başarısının ve yapılacak etkinliklerin daha da arttırılacağını vurguladı.

Ock

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programımızda, başta Ömer HALİSDEMİR olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları için Kuran_ı Kerim okuduk.O uğursuz gecede olan olayları, kahramanlıkları ve milletin dimdik ayakta duruşunu öğrencilerimizin sergiledikleri tiyatro oyunu ile hafızalarda canlandırmaya çalıştık.

Ock

Yaşadığımız bölgeyi yeşillendirmek,güzelleştirmek; gelecek nesillere temiz ve yemyeşil bir  çevre bırakmak amacıyla öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin  katılımıyla okul bahçesi ve çevresine ağaç diktik.

Ock

Ara tatilde öğretmenlerimizin katılımıyla tarihimizi  ve yaşadığımız yerin ev sahipliği yaptığı medeniyetleri öğrenmek amacıyla Elmalı Müzesi'ni ve Arykanda Antik Kenti'ni ziyaret ettik.