Salur İlkokulu

yok
Salur Mah. Kiremithane Sok. No123 İç Kapı No2 Kumluca/ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerimizin; • Türk Milletinin çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir üyesi olma mücadelesinde aklı ve irfanı ile öncü olacak bilim adamlarını yetiştirmek. • Değişen , gelişen ve sürekli ileriye bakan bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar yetiştirmek. • Bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgi ve becerilerini geliştirmek. • Dostluk, arkadaşlık içinde işbirliği ile çalışmalarına yardımcı olmak ve aynı zamanda liderlik vasıflarının gelişmesini sağlamak • Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. • Sosyal ilişkilerini geliştirmede yardımcı olmak, olaylara objektif ve çok yönlü bakmalarını sağlamak.
Misyon
TÜRK Milletinin maddi manevi ve kültürel değerlerini benimseyen Cumhuriyet’e karşı görev ve sorumluluğunun bilincinde ve bunu davranış haline getiren, bilimin insanlığın ortak mirası olduğuna inanıp katkıda bulunmaya çalışan, hür ve bilimsel düşünce gücü yüksek, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, kullanma becerisi yüksek, öğrenmeyi gelişimin ve değişimin temel unsuru olarak gören, sorun çözme becerisi yüksek, kimlik donanımları ile Türk Milletinin çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bireyleri olarak yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
08.40-15.00
Okulumuz klima ile ısınmaktadır.
Okulumuza ulaşım köy dolmuşları ve öğrenci servisleriyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kumluca ilçesine bağlı Salur Köyü sınırları içerisinde yer almaktadır.Köyümüzde yaklaşık 1800 kişi yaşamaktadır
İl Merkezine 110 km, ilçe merkezine 4,5 km uzaklıktadır.
Geleneksel Çocuk Oyunları
TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları
Değerler Eğitimi Beslenme Dostu Okul İLBAP(İlköğretim ve Lisede Başarıyı Artırma Projesi)