Etiket Sonuçları: çedes

Ock

ÇEDES Projesi saygı değeri kapsamında “Emeğe Saygı” düşüncesinden hareketle  yöremizde hizmet veren Köksallar Narenciye Fabrikası öğrencilerimizle ziyaret edilerek; portakalın fabrikada geçtiği aşamalar, işçilerimizin yoğun çalışmaları ve süreç hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında bu ay Salur köyümüzün eski zanaatkarlarından Çelebi Osman amcayı ve eşi Sabriye hanımı ziyaret ettik. Demircilik zanaatı ve eski köy yaşamı üzerine sohbet ettik. Öğrencilerimizin soruları, yaşlı teyze ve amcamızın güler yüzlülüğü ile öğrencilerimize çok güzel bir anı kaldı.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında Ziraat Yüksek Mühendisi Gökhan AKKUŞ tarafından  "Sahip Çık tarıma, Yön Ver Yarına" adlı söyleşi düzenlenmiştir.

Tarımın önemi ve gelecekteki yeri ile söyleşi sonrası öğrencilere hediyeleri dağıtılmıştır.